Csete Balázs Általános Iskola - Jászkisér
Az iskola logója.

Csete Balázs Általános Iskola - Jászkisér

A Hősök téri épületA Kossuth téri épületKépek az iskola épületekrőlKépek az iskola épületekrőlNapköziUszoda

Sítábor

Edzőtábor Lengyelországban

Ez év januárjában végre eljutottunk Szczyrkbe (Lengyelország), Jászkisér testvérvárosába. Ezt az edzőtábort a jászkiséri Polgármesteri Hivatalnak és a szczyrki vezetőségnek köszönhetjük. Mi voltunk azok a szerencsés síelők - Balogh Anna Klára, Rácz Réka, Szanku Kitti, Rácz Orsolya, Fazekas Máté - akik a Megyei - és Országos Diákolimpiai versenyek, valamint más diák síbajnokságok jó eredményei alapján egy hétig élvezhettük az ottani havas hegyek lejtőin a száguldást.
A mindennapi síelés mellett egy esti kalandos lovasszán túrán is részt vehettünk, amit egy hangulatos sütögetéssel zártunk. A helyi lakosok nagyon barátságosak és segítőkészek voltak, ami a finom ételeken és a kényelmes szállásban is megmutatkozott.
Különleges élmény volt számunkra, hogy együtt síeltünk Wojeilek Kufel polgármester úrral, aki, mint gyakorlott edző, még az új síelési technikát is megmutatta nekünk.
Köszönjük a lehetőséget Hajdú László és Wojeilek Kufel polgármester uraknak, valamint edzőnknek Rácz György tanár bácsinak és tolmácsunknak Balogh Györgynek, aki a szervezés mellett a kulturális kapcsolatokat is ápolta.

Szanku Kitti és Rácz Orsolya


Facebook logo
E-Kréta

e-ellenőrző

Örökös Ökoiskola logo
Határtalanul!

(c) Csete Balázs Általános Iskola - Jászkisér - 2008-2018