Csete Balázs Általános Iskola - Jászkisér
Az iskola logója.

Csete Balázs Általános Iskola - Jászkisér

A Hősök téri épületA Kossuth téri épületKépek az iskola épületekrőlKépek az iskola épületekrőlNapköziUszoda

Nyári tábor a Cserhát-hegységben

2011. július 4-8. között iskolánk 15 tanulója a Cserhát hegy lábánál, csodálatos környezetben elhelyezkedő Kétbodonyban töltött el néhány kellemes napot, rengeteg új ismerettel, élményekkel gazdagodva.
Nyári tábor a Cserhát-hegységben - Kétbodony A településen minden adott, ami egy jó táborhoz szükséges: lelkes, jól felkészült programvezetők, tiszta, friss levegő, hegyek, erdők, tavak, állatok, mezők. Számtalan programlehetőség közül választottuk ki azt a néhányat, amelyeken részt vehettek a gyerekek az öt nap alatt. Lehetőségük volt: biológiai, helytörténeti, kézműves, történelmi programokat látogatni, valamint gyalogtúrát tenni a közeli Romhányba. Autóbusszal ellátogattunk Hollókőre és Mohorára is. A programok sorából nem maradhatott ki a táborhely területén lévő medencében való fürdőzés sem. Esti programjaink sorát színesítette még egy születésnapi köszöntés és "rókavadászat" is.
A kiváló programvezetőknek minden nap sikerült "elvarázsolni" tanulóinkat a foglalkozásokon. A gyerekek lelkesedését a programokat vezető pedagógusok díjazták is, ugyanis a mi kis csapatunknak ítélték oda a legfegyelmezettebbeknek járó jutalmat, egy hatalmas csoki tortát, melyet nagy örömmel fogyasztottak el tanítványaink.
A tiszta levegőjű nógrádi faluban a sok programnak köszönhetően az öt nap gyorsan eltelt. Köszönetemet fejezem ki a tábor lebonyolításában résztvevő Miklósné Tasi Edit, Bóta Józsefné kolléganőimnek, a szülőknek, hogy lehetővé tették gyermekeiknek a részvételt és végül, de nem utolsó sorban a tábort vezető Holes Imréné Julikának, valamint munkatársainak a fantasztikus szervezőmunkáért.

Magyar Lászlóné
táborszervező


Facebook logo
E-Kréta

e-ellenőrző

Örökös Ökoiskola logo
Határtalanul!

(c) Csete Balázs Általános Iskola - Jászkisér - 2008-2019